Ouders met psychische klachten

Hebben je ouders psychische problemen?

Kijk eens op Kopstoring.nl. Dit is een website met informatie, tips, verhalen van anderen en hulp wanneer je dat nodig hebt. Op de website kun je ook je eigen verhaal kwijt. Wil je liever niet dat iemand weet wie jouw verhaal geschreven heeft? Je kunt het ook plaatsen zonder je naam.

Op Naasten in Kracht kan je ook je verhaal kwijt. Je plaatst jouw verhaal niet met je echte naam. Zo weet niemand dat het verhaal van jou is.

Bij de Kindertelefoon kun je met iemand praten of chatten.

Ben je thuis bang of voel je je niet veilig? Bel dan met Veilig Thuis. Op hun website vind je nog meer informatie over wat je kunt doen.

Of kijk op de website van MindMasters voor informatie en om te Whatsappen of mailen met een coach.

Misschien is de cursus KOPP/KVO iets voor jou en je ouders. Op de website van Vincent van Gogh vind je meer informatie.

Vincent van Gogh - cursussen

Naasten in Kracht

Naasten in Kracht is een website voor familieleden en goede vrienden van mensen met een psychische kwetsbaarheid.

Kindertelefoon

Bij De Kindertelefoon werken vrijwilligers, die aan kinderen en jongeren de mogelijkheid bieden om in vertrouwen te praten over een probleem. Kinderen krijgen advies, informatie en ondersteuning.

0800 04 32

Veilig Thuis

Veilig Thuis is het advies- en meldpunt voor huiselijk geweld en kindermishandeling. Veilig Thuis is er voor slachtoffers, plegers en mensen die bezorgd zijn om anderen. Anoniem blijven is mogelijk.

Wil je erover praten met andere kinderen of jongeren?

Dat kan op Kopstoring. Dit is een website met informatie, tips, verhalen van anderen en hulp als je dit nodig hebt. Op de website kun je ook zelf een verhaal kwijt als je wilt.