Activiteiten Castenray

joggers

Activiteiten algemeen

Op deze website vindt u een overzicht van activiteiten en organisaties in Venray: www.wijkactiviteitenvenray.nl. Voor Castenray vindt u ze op www.wijkactiviteitenvenray.nl/castenray/activiteiten

Venray Beweegt

Legt verbindingen tussen sport, beweging en gezondheid. www.venraybeweegt.nl

Activiteiten voor senioren

Op de site van Senioren Venray vindt u allerlei activiteiten voor senioren in uw dorp. Kijk op de site onder activiteiten-vaste activiteiten en kies over welke activiteit u informatie wilt hebben. Per dorp staat genoemd wat en wanneer iets georganiseerd wordt. www.cvo-venray.nl

KBO Castenray

KBO staat voor ontmoeting en omzien naar elkaar.  Bij de KBO kunt u terecht voor allerlei vragen op het gebied van wonen, welzijn, zorg en financiën.  KBO Castenray organiseert regelmatig gezamenlijke activiteiten voor mensen vanaf 55 jaar, deze activiteiten staan wekelijks in het dorpsblad de Schans.

Hobby-, creatieve en ICT-activiteiten voor volwassen en senioren

Bij 'Doen' in Venray kunnen alle volwassenen terecht voor diverse activiteiten.

De Kemphaan in Venray organiseert diverse activiteiten voor senioren.

Biblionu Venray geeft cursus Digisterker  om stap voor stap veilig informatie te vinden en digitaal zaken te doen met de overheid, voor mensen die kunnen omgaan met een computer. Voor wie eerst meer wil leren over computergebruik heeft de bibliotheek de cursus Klik&tik. Aanmelden via info@biblionu.nl of bel naar 0478 58 19 70.

Residence de Stek

Het is een ontmoetings- en woonzorgcomplex  voor minder valide en invalide ouderen, gerealiseerd in de oude basisschool van Castenray.

www.dorpsraadcastenray.nl/de-stek-residence

Zonnebloem: Oicastrum (Oirlo, Castenray, Oostrum)

Activiteiten voor mensen met een beperking.  De activiteitenkalender en nieuws vindt u op www.zonnebloem.nl/venray.

  • Contactpersoon Nelly de Haas, telefoon 0478-583837

Stichting Jeugd- en Gemeenschapshuis 'De WIS'

Dit is het middelpunt van het dorp. Het gemeenschapshuis wordt door vele verenigingen gebruikt voor het organiseren van allerlei festiviteiten. Denk hierbij aan eigen clubactiviteiten, carnaval, kermis, jaarvergaderingen, feestavonden etc.

Activiteiten voor kinderen en jeugd

Stichting jeugdwerk Castenray (SJWC)

Op Facebook-pagina staan alle activiteiten, foto’s en nieuws: nl-nl.facebook.com/jeugdwerkcastenray
sjwcastenray@gmail.com