Ysselsteyn

De Dorpsraad heeft het doel om het algemeen belang te behartigen en zich in te zetten voor de leefbaarheid in Ysselsteyn. Het is bovendien het overlegorgaan voor het contact tussen de bewoners van Ysselsteyn en de gemeente Venray.

Op de website van de dorpsraad staat informatie over Ysselsteyn. Er is ook een agenda van alle activiteiten van de verschillende verenigingen en organisaties in het dorp.

'Het Ysselsteyns Nieuwsblad' is het dorpsblad van Ysselsteyn. Hierin staan ook actuele activiteiten van alle verenigingen in Ysselsteyn. Contactgegevens van het nieuwsblad staan ook op ondergenoemde site.

www.ysselsteyn.com

 

Nieuws & Activiteiten

Op deze website vindt u een overzicht van activiteiten en organisaties in Venray: www.wijkactiviteitenvenray.nl. Voor Ysselsteyn vindt u ze op www.wijkactiviteitenvenray.nl/ysselsteyn/activiteiten Venray Beweegt Legt verbindingen tussen sport, beweging en gezondheid.

Lees meer over Activiteiten Ysselsteyn

Zorghuus 't Zorghuus is een burgerinitiatief voor kleinschalig wonen in Ysselsteyn verder is t Zorghuus een nieuw thuis voor mensen die graag samen wonen en samen leven in hun vertrouwde dorpse sfeer.

Lees meer over Zorg Ysselsteyn

Eetpunt In het gemeenschapshuis is een eetpunt voor senioren vanaf 55 jaar, alleenstaanden en mensen met een indicatie uit Ysselsteyn en Vredepeel.

Lees meer over Eetpunten en vervoer Ysselsteyn

KBO Ysselsteyn KBO staat voor ontmoeting en omzien naar elkaar.  Bij de KBO kunt u terecht voor allerlei vragen op het gebied van wonen, welzijn, zorg en financiën.  KBO Ysselsteyn organiseert regelmatig gezamenlijke activiteiten voor mensen vanaf 55 jaar.

Lees meer over Advies en financiën Ysselsteyn