Merselo

Dorpsraad Merselo en dorpsblad 'Os Krentje'

Hier vindt u alle evenementen en/of activiteiten en verenigingen. Er is ook een agenda van alle activiteiten in het dorp. 'Os Krentje' is het dorpsblad van Merselo en Vredepeel, hierin staan ook actuele activiteiten van alle verenigingen in Merselo en Vredepeel. dorpsraad.merselo@gmail.com.

Wijkteam

www.wijkteamvenray.nl/centrum-centrum-west/wie-zijn-wij

 

Nieuws & Activiteiten

Activiteiten algemeen Op deze site vindt u een overzicht van activiteiten en organisaties in Venray: www.wijkactiviteitenvenray.nl Voor Merselo vindt u ze op www.wijkactiviteitenvenray.nl/merselo/activiteiten. Dorpsraad Merselo en dorpsblad 'Os Krentje' Hier vindt u alle evenementen en/of activiteiten en verenigingen.

Lees meer over Activiteiten Merselo

KBO Merselo KBO staat voor ontmoeting en omzien naar elkaar.

Lees meer over Welzijn & Zorg Merselo

Ouderenadviseur De ouderenadviseur kan u helpen uw weg te zoeken in de wirwar van regels, financiën, regelingen en voorzieningen zoals WMO, vervoer, gezondheid en sociaal isolement.

Lees meer over Advies en financiën Merselo

Wensbus Vredepeel-Merselo De Wensbus van Vredepeel-Merselo rijdt voor heel gemeente Venray van maandag tot en met vrijdag tussen 7.00 en 19.00 uur. Dit is voor bezoekjes/activiteiten/afspraken en dergelijke. Mensen uit Vredepeel-Merselo hebben voorrang op ritten. U moet een rit minimaal 1 dag van tevoren aanvragen. U kunt een rit reserveren van maandag tot en met vrijdag tussen 11.00 en 12.00 uur of tussen 18.00 en 19.00 uur. telefoon 06 27 03 29 57 wensbus@gmail.com

Lees meer over Vervoer Merselo