Welzijn & Zorg Merselo

KBO Merselo

KBO staat voor ontmoeting en omzien naar elkaar.  Bij de KBO kunt u terecht voor allerlei vragen op het gebied van wonen, welzijn, zorg en financiën.  KBO Merselo organiseert regelmatig gezamenlijke activiteiten voor mensen vanaf 55 jaar, deze activiteiten staan wekelijks in het dorpsblad Os Krentje.

Contactpersoon KBO: Martien Emonts, Coppelenberg 23, 5815 AJ Merselo. Telefoon 0478 54 64 87.Secretariaat: kbo.merselo@gmail.com.

Synthese: welzijnsorganisatie voor ondersteuning

Algemeen maatschappelijk werk, gezinscoach, ouderenadviseur, mantelzorg.

De ouderenadviseur kan u helpen u weg te zoeken in de wirwar van regels, regelingen en voorzieningen. Ook kunnen ze helpen bij het keukentafelgesprek. 

Thuisadministratie kan u helpen met het ordenen van uw administratie of het invullen van formulieren.

Wijkverpleegkundige

Een wijkverpleegkundige helpt u bijvoorbeeld bij het opstaan en douchen. Of bij het geven van injecties. Een wijkverpleegkundige geeft u ook medische zorg, als dat nodig is. Als u verpleging of verzorging nodig heeft, kunt u zelf contact opnemen met de wijkverpleegkundige. De wijkverpleegkundige kijk wat nodig is en helpt u om de zorg te regelen.

Shirley van Meijgaarden
telefoon 06 20 76 44 59
Shirley.van.meijgaarden@dezorggroep.nl
www.wijkteamvenray.nl/kerkdorpen/wie-zijn-wij

Zonnebloem

De Peelbloem is voor Merselo-Ysselsteyn Vredepeel.

Activiteiten voor mensen met een beperking. Nieuws en de activiteitenkalender vindt u op www.zonnebloem.nl/venray. Contactpersoon: Nelly de Haas, telefoon 0478 58 38 37

Wijkteam

www.wijkteamvenray.nl/centrum-centrum-west/wie-zijn-wij