Wanssum

Hier vindt u allerlei informatie met betrekking tot activiteiten, zorg, vervoer, financiën en advies in de wijk Wanssum.

Nieuws & Activiteiten

Op deze website vindt u een overzicht van activiteiten en organisaties in Venray: www.wijkactiviteitenvenray.nl. Voor Wanssum vindt u ze op www.wijkactiviteitenvenray.nl/wanssum/activiteiten. Venray Beweegt Legt verbindingen tussen sport, beweging en gezondheid.

Lees meer over Activiteiten Wanssum

Een wijkverpleegkundige helpt u bijvoorbeeld bij het opstaan en douchen.

Lees meer over Wijkverpleegkundige

Algemeen maatschappelijk werk, gezinscoach, ouderenadviseur, mantelzorg.

Lees meer over Synthese: welzijnsorganisatie voor ondersteuning

Spreekuren 'Hulp bij financiën' Goed omgaan met financiën is niet altijd makkelijk. De zorgverzekering, de hypotheek of huur of het telefoonabonnement zijn allemaal uitgaven die in balans moeten blijven met uw inkomen. De spreekuren zijn voor alle inwoners van de gemeente Venray met een vraag over financiën.

Lees meer over Hulp bij financiën

KBO staat voor ontmoeting en omzien naar elkaar.  Bij de KBO kunt u terecht voor allerlei vragen op het gebied van wonen, welzijn, zorg en financiën.  KBO Wanssum organiseert regelmatig gezamenlijke activiteiten voor mensen vanaf 55 jaar. www.kbowanssum.

Lees meer over KBO Wanssum

Samen tafelen In principe elke 2e woensdag van de maand. Plaats: De Zandhoek telefoon De Zandhoek: 0478 85 45 34 Aanvangstijd: 12.00 uur Kosten: Leden 8,00 euro  Niet leden: 10,00 euro.

Lees meer over Eetpunten en vervoer