Over ons

Hulpwijzer Venray is de sociale kaart van Gemeente Venray. De website is ontwikkeld in opdracht van de gemeente, samen met vele instellingen en organisaties.

Op Hulpwijzer Venray kunt u terecht voor vragen over wonen, zorg, geld, werk, vervoer, actief zijn en jeugd en gezin. Hulpwijzer Venray helpt u bij het zoeken naar passende oplossingen voor uw eigen situatie.

Hoe gebruikt u Hulpwijzer Venray?

Op de hoofdpagina ziet u 7 thema's: 'Zorg en gezondheid', 'Wonen en huishouden', 'Woonomgeving en vervoer', 'Geldzaken', 'Actief zijn en meedoen', 'Werk' en 'Jeugd en gezin'.

  • Kies het thema waar u vragen over heeft.
  • Kies het onderwerp binnen dat thema.
  • Kies waarover u iets wilt weten.

U ziet vragen en antwoorden over het gekozen onderwerp. Wilt u de contactgegevens van een organisatie zien? Klik dan op “Toon organisaties”.

Op de hoofdpagina en op de pagina met onderwerpen ziet u rechts in beeld de meest gestelde vragen. Klik hierop om snel naar deze informatie te gaan.

Hoe gebruikt u de zoekfunctie van deze website?

De website zoekt in adviezen en organisaties. Na het zoeken kunt u het zoekresultaat beperken door te kiezen voor adviezen of organisaties.

Wanneer u tekst invoert in het zoekveld, verschijnen er voorbeelden van woorden. U kunt meteen klikken op het woord van uw keuze.

De website zoekt alleen op hele woorden. Wilt u zoeken op een deel van een woord? Plaats dan een * voor of achter het woord. Het maakt niet uit of u grote of kleine letters gebruikt bij het zoeken.

Wilt u zoeken op meerdere woorden? Plaats deze dan tussen aanhalingstekens.