Heide

Hier vindt u allerlei informatie met betrekking tot activiteiten, zorg, vervoer, financiën en advies in de wijk Heide.

Wijkteam

Het wijkteam, bestaande uit gemeente/politie/wonen Limburg/synthese/MEE/wijkverpleegkundige e.d. staat voor u klaar om samen met u een antwoord te zoeken op al uw vragen op het gebied van veiligheid, leefbaarheid en welzijn.

www.wijkteamvenray.nl/centrum-centrum-west/wie-zijn-wij/

Dorpscoöperatie Heide

Hier vindt u alle evenementen, activiteiten en verenigingen. Er is ook een agenda van alle activiteiten in het dorp voor alle doelgroepen.

Dorpsblad LVH courant

Hierin staan actuele nieuwtjes, activiteiten van alle verenigingen in Leunen, Veulen en Heide. lvhcourant@gmail.com

Nieuws & Activiteiten

Activiteiten algemeen Op deze website vindt u een overzicht van activiteiten en organisaties in Venray: www.wijkactiviteitenvenray.nl Voor Heide vindt u ze op www.wijkactiviteitenvenray.nl/heide/activiteiten Venray Beweegt Legt verbindingen tussen sport, beweging en gezondheid.

Lees meer over Heide activiteiten

KBO Leunen-Veulen-Heide KBO staat voor ontmoeting en omzien naar elkaar.

Lees meer over Ontmoeten Heide

Synthese: welzijnsorganisatie voor ondersteuning Algemeen maatschappelijk werk, gezinscoach, ouderenadviseur, mantelzorg.

Lees meer over Zorg in Heide

Administratiehulp PLIV Heeft u hulp nodig met het ordenen van uw administratie of het invullen van formulieren? Neem dan contact op met het PLIV (platform lage inkomens Venray). Mozartstraat 20B, 5802 HP Venray, telefoon 0478 58 13 32 www.

Lees meer over Financiën Heide