Activiteiten Ysselsteyn

Op deze website vindt u een overzicht van activiteiten en organisaties in Venray: www.wijkactiviteitenvenray.nl. Voor Ysselsteyn vindt u ze op www.wijkactiviteitenvenray.nl/ysselsteyn/activiteiten

Venray Beweegt

Legt verbindingen tussen sport, beweging en gezondheid.

www.venraybeweegt.nl

Activiteiten voor senioren

Op de site van de Centrale van Ouderenverenigingen uit Venray (Senioren Venray) vindt u allerlei activiteiten voor senioren in uw dorp. Kijk op de site onder activiteiten-vaste activiteiten en kies over welke activiteit u informatie wilt hebben. Per dorp staat genoemd wat en wanneer iets georganiseerd wordt.

www.cvo-venray.nl

Activiteiten voor mensen met een beperking

Activiteiten voor kinderen en jeugd

In Ysselsteyn is een jongerensoos  Jera. Kijk op de website voor de activiteiten. Er is ook een Facebookpagina.

KBO Ysselsteyn

KBO staat voor ontmoeting en omzien naar elkaar.  Bij de KBO kunt u terecht voor allerlei vragen op het gebied van wonen, welzijn, zorg en financiën.  KBO Ysselsteyn organiseert regelmatig gezamenlijke activiteiten voor mensen vanaf 55 jaar. Deze activiteiten staan in het Ysselsteyns Nieuwsblad.

Contactpersoon: mevrouw I. van Vegchel-Flinsenberg, telefoon 0478 54 17 86

Hobby-, creatieve en ICT-activiteiten voor volwassen en senioren

Bij 'Doen' in Venray kunnen alle volwassenen terecht voor diverse activiteiten.

De Kemphaan in Venray organiseert diverse activiteiten voor senioren

Biblionu Venray geeft cursus Digisterker om stap voor stap veilig informatie te vinden en digitaal zaken te doen met de overheid, voor mensen die kunnen omgaan met een computer. Voor wie eerst meer wil leren over computergebruik heeft de bibliotheek de cursus Klik&tik. Aanmelden via e-mailadres info@biblionu.nl of bel naar 0478 58 19 70.

www.biblionu.nl/cursussen/digisterker

Vrouwenkracht Ysselsteyn

Organiseert actieve, creatieve, educatieve en sociale activiteiten gemiddeld 2 maal in de maand. Voor alle vrouwen jong en oud uit Ysselsteyn